Losby Gods
En perle blant selskapslokaler bare 10 minutter fra Oslo

Losby Gods - et ærverdig selskapslokale utenfor Oslo Losby Gods  er et hotell, konferansesenter og selskapslokale som ligger geografisk sentralt på Lørenskog bare 10 minutter kjøring fra Oslo sentrum. Stedet har umiddelbar nærhet til kultur- og skoglandskapet og med fantastiske omgivelser er Losby Gods et unikt selskapslokale som er verdt et besøk i seg selv. Stedet passer perfekt for høytidelig selskaper som bryllup, 40- 50 og 60-årslag og jubileumer.

Stedet har 70 værelser, restaurant, selskapslokaler, bar, klubblokaler, innendørs golfsenter og flere møterom. I tilknytning til Losby Gods ligger Losby Golfklubbs to baner, 18-hullsbanen Østmork og 9-hullsbanen Vestmork, begge oppkalt etter to gårder som tidligere var selvstendige, men som i 1855 ble innlemmet i  Losby Bruk. Hovedhuset på Losby antas å være bygd på denne tida

For deg som er ute etter å arrangerere bryllup i fantastiske omgivelser er Losby Gods stedet å kontakte.

Utleielokaler.no
gjør arrangement- og selskapsstedet ditt synlig

* Eksempel på PROFF-annonse hos utleielokaler.no Driver du et arrangementsted og er usikker på hvordan du skal markedsføre deg på en så kostnadseffektiv måte?  Da kan kan vi i teamet i Utleielokaler.no hjelpe deg!

Ta kontakt med oss i Utleielokaler. Vi markedsfører oss nasjonalt, og når ut til mange kunder. Hver måned har vi over 30.000 besøkende som helt konkret er ute etter selskapslokaler, konferanselokaler, festlokaler eller charterbåter til sitt neste arrangement.

Ved flere tilfeller har våre annonsører økt omsetningen etter å blitt kunde hos oss!  Kanskje du er en av de som har mange bookinger, men som fremdeles kunne tenke deg å fylle opp ukedagene?  Hvorfor ikke prøve en BASIS eller PROFF-annonse!

Utleielokaler satser tungt for å lage den beste tjenesten

searchenginulUtleielokaler.no har i løpet av 2013 brukt mye tid og ressurser på å oppgradere nettstedet sitt. Nå lanseres det for fullt med markedets beste søkefunksjon for å finne selskapslokaler i Oslo eller hvor det nå måtte være i vårt langt vidstrakte land. På utleielokaler.no kan du finne selskapslokaler til leie, konferanselokaler til leie, charterbåter til leie spesifisert opp mot dine ønsker og behov. Alt avhengig av hva slags arrangement du ønsker å lage.

Vår ambisjon er å være en ledende formidlingstjeneste av arrangementssteder og arrangementsleverandører. Da må vi ha et design og en brukervennlighet som ivaretar de besøkende på en god måte. Målet er at det skal være lett å finne det arrangementstedet med de kriteriene du leter etter, for å gjøre søket mer spesifisert, kan du trykke på avansert søk. Håper dette faller i smak - ta gjerne kontakt med oss, hvis du har noen tilbakemeldinger.

View Site in Mobile | Classic
Share by: